Empresas

BSA 57 - Elèctrica Raull 62

6715006/04/11 - Difícil partit el disputat aquesta setmana front a l'Elèctrica Raull (Manacor). Com es podia preveure era el partit més complicat que ens quedava i que ens permetria, de guanyar-lo, pujar fins la tercera plaça del grup que donava l'opció a quedar tercers i jugar el Playoff d'ascens a Segona amb el segon classificat, el Joan Capó.

El partit va començar bé, anotàvem amb facilitat i érem els dominadors en els rebots, cosa molt important front a uns jugadors molts grans i corpulents. Així poc a poc vam anar agafant avantatge al marcador, la cosa s'encaminava bé. Arribant als instants finals del segon quart aparegué l'arma secreta dels rivals, i la clau del partit, Melcior Riera, un dels seus pivots i home de pes, sortí a la línia de tres i ens clavà el primer triple. Acaba així el segon quart amb el resultat de 36-27.

Llegiu-ne més...

BSA 77 - Fundació S'Estel 52

26/03/11 - El primer dels partits de la recta final es presentava complicat a priori, un rival que ens va guanyar a la primera volta, i un bon grapat de baixes al nostre equip. La cosa es presentava inquietant.

Com es preveia, la cosa va començar igualada, l'encert del rival i alguns errors nostres en atac van fer que el partit es mantingués igualat. Poc a poc i fent-nos forts en el rebot vam anar augmentant la diferència fins arribar al descans.

BSA 63 - Rte.Es Cruce 62

emp15020/03/11 - Avui podeu llegir la primera crònica de l'equip d'empreses, la feim a manca de 5 partits per acabar la lliga i quan acabam de guanyar 63-62 al líder indiscutible del grup, el Restaurant Es Cruce (Felanitx). No ha estat una victòria qualsevol, a l'anada ens van massacrar amb un 92-52.

El rival es presentà a la UIB amb un bagatge de 17 partits guanyats i 1 perdut, el primer de la lliga, amb una ratxa de +17 i apallissant rival rere rival.