Noticias por equipos 2011-2012

Banca March 94 - BSA 100

bmarch150Una nit calorosa per un partit acalorat, la que ahir ens esperava al pavelló Germans Escales.

Partit igualat, molt igualat, la diferència màxima del partit entre ambdós equips fou de set punts.

El partit començava bé, jugàvem bé i anotàvem amb facilitat (6-10), però a partir d'aquí unes quantes badades defensives posaven als contraris dins el partit, 17-20.

Al segon quart la igualtat va ser manifesta, nosaltres jugàvem millor però la defensa rival va començar a fer de les seves. Es van fer forts i ens van complicar l'existència. Els seu objectiu: treure'ns del partit.

Quasi l'aconseguiren. Durant el quart les diferències van ser d'un punt a dalt o un punt abaix (25-24) per anar-nos-en 42-44 al descans.

El tercer quart va començar igual que havia acabat el segon però a mitat del quart, el partit es va refredar un mínim. Aleshores ens vam aplicar en defensa i vam poder aconseguir un parcial de (0-9) que ens donaria la màxima diferència que havíem tingut en tot el partit (52-57). El quart acabà 54-61.

El darrer període fou un calc dels altres, amb les mateixes virtuts i defectes. Nosaltres recuperant i corrent i ells anotant d'enfora i defensant al límit del reglament.Vam arribar així a manca de dos minuts amb el marcador que reflectia un 71-76. Quan tot semblava al nostre favor, ens vam complicar la vida, males eleccions de tir, pilotes perdudes i una no massa bona defensa van fer que el Banca March anàs acostant-se. S'acostà tant que nosaltres ja no anotaríem pus i ells ens farien parcial de (5-0). Per sort nostra van fallar un dels quatre tirs lliures de què van disposar. El partit acabà (76-76).

Va començar el període extra de la pitjor manera possible no érem capaços d'anotar i per contra, ells ens van endossar un 6-0 a manca de 2:30 per acabar el partit. Des d'aquest moment calia fer un extra en defensa per poder anotar amb facilitat. Ho férem i les coses van canviar, ens vam posar a un punt 82-81. Amb el temps quasi exhaurit Banca Marc gaudiria de dos tirs lliures, dels quals n'anotà el primer, però la darrera cistella fou nostra i vam empatar el partit altre cop (83-83).

Cinc minuts més de patiment, però aquest cop si que vam poder amb l'equip local, tot i que la diferència final no la vam aconseguir fins al dos darrers minuts on vam estar molt bé en defensa i ells no massa fins tirant. Tot i que per donar emoció encara ens van fer un triple per acostar-se (94-98) a pocs segons del final. Però avui el partit havia de ser nostre.

Quina agonia! Però aquest cop sí. Vam guanyar!