Noticias por equipos 2011-2012

Intermon Oxfam 71 - BSA 85

Disputat partit el jugant aquest dimarts a La Vileta, un rival de mal record pel nostre equip i que ens va guanyar a la primera volta (65-70).

El partit va començar amb clara superioritat visitant però poc a poc l'equip local va anar remuntant fins ajustar el partit amb un triple a les acaballes del primer quart (21-22).

La represa continua amb la mateixa tònica, superioritat dels nostres fonamentada amb el poder del rebot defensiu que possibilità múltiples contraatacs que acabaven en cistella o personal d'Intermon Oxfam, el marcador al descans (36-45).

El tercer període s'inicià bé pels nostres interessos i aconseguírem la màxima diferència del partit (43-58). A partir d'aquí els contraris tingueren major encert, nosaltres vam començar a perdre pilotes i ens van remuntar el parcial que els havíem fet. El quart acabà (54-62).

El final del partit es presentava interessant i inquietant, i no va defraudar. Allò que s'intuïa pel nostre joc, succeí, Intermon Oxfam sortí a per totes i es posà (62-65). A partir d'aquí la igualtat ens portà a manca de tres minuts a un marcador de (70-75) on s'acabà el poder de remuntada dels locals que s'ensorraren sota un parcial de (1-10).