Noticias por equipos 2011-2012

BSA 72 - Easycut Schwarzkoff 68

Partit molt igualat el jugat a la UIB, és la tònica general de la temporada, una temporada marcada per la igualtat entre els equips.

El partit anà de menys a més, el joc dels nostres era bo però no anotàvem. Durant la primera part, no ens entrava res i sols l'encert de en els tirs lliures ens mantingué en el partit, a tot això els contraris ho anotaven tot. El primer quart acabà 10-14.

La continuació fou un calc, i concedírem sis punts més d'avantatge als contraris 11-17 i ens anàrem al descans 21-31.

La represa començà bé i aviat ens posàrem 32-37, a partir d'aquí l'equip visitant tingué uns minuts brillants però que van acabar amb el seu fons físic, foren minuts de lluitar i córrer. 43-50, acabà el tercer quart.

Una sortida fulgurant (8-0) ens posà per davant per primera vegada en el partit, els contraris no es rendien i durant uns minuts aconseguiren aturar-nos, alternances al marcador fins al darrer minut (59-59). A partir d'aquí es veié com els nostres es conservaven millor físicament i a base de tirs lliures ens avançàrem en el marcador , a manca de 9 segons (62-59).

Què es fa en aquests moments? Defensam o fem personal?

Decidírem defensar i cata-clac ens la claven de tres. A seguir patint.

Bona sortida al període extra i ens avençam al marcador (4-0), a partir d'aquí vam mantenir la diferència fins al final.

Important victòria que permet enganxar-nos al grup mitjà de la classificació.