Noticias por equipos 2011-2012

BSA 89 - Banca March 83

Pel bon camí. Bon partit el jugat pel nostres jugadors aquest dimecres a la UIB. Seguim millorant. Des de fa unes setmanes l'equip venia creixent però la victòria se'ns venia resistint, per una raó o l'altre no acabàvem de trobar el triomf.

Una nit freda per un partit emocionant on les defenses no pogueren amb els atacants.

El primer quart ens oferí l'ensurt del partit, vam començar jugant bé però la manca d'encert anotador, les pèrdues de pilota i una efectivitat espectacular del Banca March va fer que acabàssim aquest període 16 -- 25. El mateix que ens havia succeït aquests darrers partits, jugam bé i perdem.

Començà el segon quart i les coses començaren a canviar, primer un intercanvi de cistelles, llavors poc a poc i amb molt d'esforç, doncs vam continuar perdent pilotes, anàrem retallant la diferència. Un parcial de 20-15 ens conduí al descans 36 -- 40. Vàrem començar a creure en la remuntada però la tercera personal de Javi i de Raúl, ens deixava una certa incertesa per a la segona part.

Començà el tercer quart i els millors minuts, vam deixar de perdre pilotes i l'equip rival va començar a endurir el joc a mida que ens acostàvem en el marcador, ara bé qui es va carregar de personals vam ser nosaltres, al poc de sortir a la pista Javi cometé la 4ª personal, a Isma que no en portava cap ni marcaren quatre de seguides i també Raúl va fer la quarta. Malgrat aquest panorama vam acabar el període per davant 56-54.

Tot era llest pel desenllaç. Vingué un quart de bojos, amb els dos equips carregats de personals els atacs es dispararen i les defenses feien aigües de per tot, 33 -- 29 i vam guanyar 89-83.