Noticias por equipos 2011-2012

Gràfiques Santa Ponça 69 - BSA 76

Amb l'any nou ha arribat una victòria del nostre equip, aquest cop front un rival que estava per damunt de nosaltres en la classificació.

Un partit estrany el jugat ahir nit a la UIB, per una banda semblava que jugàvem com a locals però érem els visitants, de fet els nostres rivals juguen a la pista Central del pavelló, mentre que nosaltres sempre ho fem en una de les pistes laterals i creis-me que no és el mateix. En aquesta pista normalment hem jugat sempre malament.

El partit va començar igualat amb alternances al marcador fins arribar al 10-12, a partir d'aquí ens anàrem allunyant al marcador fins acabar el quart 14-24. La bona defensa ens va permetre córrer i posar terra de pel mig. Tot semblava senzill.

Comença el segon quart i els contraris comencen a endurir el seu joc defensiu que a la vegada combinen amb un gran encert en el tir exterior i ens guanyen 20-15, per arribar al descans 34-39.

Començarà el tercer quart amb un parcial 3-15 (37-54) i els contraris ens responen amb un altre parcial 14-3 (51-57), a falta d'alguns segons un triple de Raúl tancarà el quart (51-60).

Al darrer quart es repetiex la història, començam guanyant i adquirim la diferència màxima del quart (59-70), quan tot semblava fet els rivals se la juguen a la desesperada, es posen a tirar de 3 i anoten, endureixen el joc fins al punt de quedar-se amb quatre jugadors sobre la pista a falta de pocs minuts per acabar, ens piten una tècnica en contra i ells aprofiten la situació, per altra banda els nostres atacs acaben en tirs lliures que no anotam, ens retallen el marcador fins arribar al resultat final (69-76).