Noticias por equipos 2011-2012

BSA 34 - Llucmajor B 43

La llarga aturada nadalenca es va notar en el partit del Mini C del passat dissabte. Un rival que no era superior al nostre equip va sebre aprofitar les facilitats que se li donaren, sobre tot en el primer quart, per endur-se'n la victòria a Llucmajor.

El primer quart va marcar el partit ja que els visitants, amb un joc molt seriós i amb un jugador que marcava la diferència sobre tot pel seu encert des de la mitja distància, varen aconseguir un parcial de 3 a 17 que va ser determinant. Els nostres jugadors sortiren amb molt poca intensitat i es toparen amb un rival amb una agressivitat defensiva que no ens havíem trobat fins ara.

Els altres dos cinquets de jugadors que sortiren en els altres quarts ja ho feren amb un altre esperit després de veure el primer quart i s'imposaren als seus parcials demostrant que no eren inferiors al rival. Però la diferència era massa àmplia i, tot i que es va igualar molt el partit, ja no va ser possible la remuntada.

Un partit que ha de servir per adonar-nos del molt que ens falta encara per aprendre ja que el rival, amb la seva pressió, ens va fer perdre moltes pilotes, però sobre tot, per sebre que s'ha de sortir a la pista disposats a lluitar al menys tant com el rival, si no, passa el que passa.

Parcials: 3-17, 8-2, 7-6, 4-8, 6-7, 6-3