Noticias por equipos 2011-2012

BSA 60 - Bàsquet Pla B 59

Lluitada i merescuda victòria, l'aconseguida pel cadet C davant del Bàsquet Pla. Una victòria fruit de l'evolució en el joc dels darrers partits, tot i que s'havia perdut consecutivament contra el primer, segon i quart classificats del grup. Avui el rival era el Bàsquet Pla el cinquè classificat i un equip que ens havia guanyat en els dos partits jugats anteriorment.

El partit ha començat bé, igualat, però en un instant la manca d'encert anotador i l'escàs poder rebotador, defensiu i ofensiu, ha possibilitat que els contraris agafassin el seu màxim avantatge 16-25.

Ha començat el segon quart i el millor dels nostres jugadors. La clau del canvi està en la defensa i sobre tot els rebots defensius capturats que no han possibilitat segones opcions de l'equip forà. Un parcial de 20-9 ens ha posat dos punts a sobre. I el més important, la remuntada ens ha fet creure en que era possible guanyar.

El tercer quart ha seguit en la tònica general del partit, punt a munt, punt avall i altra vegada imposant-nos en el rebot però no era suficient doncs la majoria d'atacs acabaven amb tirs personal que no anotàvem i ells si ho feien amb els seus. A l'acabament del quart el marcador reflectia un 47-47.

Arribaven els moments finals del partit, i continuà la igualtat, les defenses imposant-se als atacs. Nosaltres amb problemes de personals, hem perdut en Christian i n'Ivan i en Pablo, en Burón i en Toni cometien la seva quarta personal. A manca de sis minuts ja estàvem amb bonus.

Malgrat això el partit seguia igualat. S'ha arribat a manca de 7 segons

58-59 i possessió per nosaltres. Temps mort. Faran cas els jugadors de les instruccions rebudes?

Treta de banda, pilota per Toni que cerca a Nico, l'amolla cap a cistella. Sona el xiulet. Mira'm l'arbitre que aixeca el braços i baixa els dits ens senyal que la cistella és bona. Esclata l'eufòria i acabam tots damunt en Nico.

Sí, han fet cas del que se'ls havia dit.