Noticias por equipos 2011-2012

Santanyí 46 - BSA 43

santanyi150Avui, no hem guanyat. Un nou partit i una nova derrota.

Per què hem perdut? Una vegada acabat el partit, quan m'he posat a escriure, m'he fet la pregunta: per què hem perdut?

L'únic que se m'ocorr és que hem perdut perquè el contrari ha fet tres punts més que nosaltres. Podríem cercar motius, pèrdues de pilotes?

Manca de rebots? Havíem d'haver anotat més tirs lliures?, … .

No ho sé, si això que he comentat abans ho haguéssim fet millor, segur que guanyam i no em faria la pregunta. Per què hem perdut?

El partit ha començat igualat i ha continuat així fins l'acabament del quart on l'equip de Santanyí s'ha distanciat quatre punts, hem acabat 11-7. Han estat 10 minuts de lluitar contra un equip tancat en una zona, que no han llevat durant els 40 minuts de partit.

El segon quart ha estat més del mateix, no podem penetrar i de lluny no anotam, augmenten la seva diferència i acaba el quart amb un 21-14.

Comença el tercer quart, tot segueix igual, ens tornen guanyar el quart de tres punts, amb un 34-24 començaran els darrers 10 minuts.

Quan tot semblava que el partit acabaria amb la moral del nostres, per no poder rompre la defensa de Santanyí, han arribat els millors minuts del partit.

Queden 5 minuts per acabar, perdem de 10, começa la remuntada, a manca de 1:54 ens posam 40-39. A continuació es produeix una entrada a cistella dels nostres, provocam una personal i anotam el segon tir, 40-40.

Nervis, tensió al dos equips. El cronòmetre arriba a 37:50 per acabar i es produeix la jugada clau del partit.

La pilota arriba al jugador del Santanyí, entra cap a cistella i … plas, personal. Continua i anota. D'esquena a la jugada és dóna per vàlida la cistella (és la meva apreciació), i tècnica, tècnica als nostres. Anoten els quatre tirs, 46-40. Treuen i recuperam pilota llençam de tres, però no, devíem trepitjar, anotam 2 punts. Seguim pressionant, tornam a recuperar, ens toquen personal a favor i escurçam el marcador 46-43.

Final.

Això ens dur a la pregunta inicial. Per què hem perdut? Què més podíem fer?

Enhorabona als jugadors, els rivals no han estat millors però han fet tres punts més.