Noticias por equipos 2011-2012

BSA 63 - Sant Josep B 76

Avui tampoc. No ha pogut ser. Tercer partit i tercera derrota, la més dolorosa de quantes hem patit. El partit començava amb el dubte que suposa jugar contra un equip de Sant Josep i que es presentava al nostre camp amb dues victòries al Campionat.

El partit ha començat i els dubtes s'han començat a esvair, un parcial de 8-1 ens ha fet comprendre que era possible guanyar, ens ho hem començat a creure i hem fet les coses bé, poc a poc s'han acostat al marcador i el partit s'ha igualat per acabar 14-15 el primer quart.

El segon quart ha començat i ha acabat amb un domini aclaparador del nostre equip amb un parcial de 16-2 que ens portava a acabar la primera part 32-25. Sens dubte havíem jugat els millors minuts d'aquesta temporada.

Amb l'alegria de saber que ho estàvem fent bé i malgrat conjurar-nos que trauríem endavant el partit, ha arribat la desfeta, unes males defenses, unides a pèrdues de pilotes i fallar un atac i rere l'altre ens ha portat a acabar aquest quart amb el marcador 43-63.

Al darrer quart, malgrat l'estocada que ens ha pegat el Sant Josep, ens hem refet i hem tornat a lluitar i ser superiors a ells. Hem arreglat el marcador, capgirar-lo era una mica complicat. El quart ha acabat amb un 20-13 favorable al nostres i deixava el marcador amb un 63-76.

Massa càstig pel que s'ha vist al camp, trenta minuts essent millors que el rival i n'han bastat vuit per perdre el partit.

Es fàcil escriure una crònica quan guanyam, quan tot ho feim bé i les coses ens surten, també és fàcil sortir a jugar un partit, anar a entrenar o preparar els partits en aquestes condicions. Però és ara quan les coses no surten que tots hem de prendre notes del que fem, fer autocrítica i si la feim veurem allò que hem de corregir pels propers encontres.

Hem perdut tres partits, però qui els hem vist, també hem vist com hem progressat, del primer partit poguérem salvar una bona defensa, del segon vam comprendre que només defensant no guanyaríem, i d'avui, que hem defensat bé tres quarts i hem anotat en tres període, cal aprendre que quan les coses no surten, els rivals no ens poden fer 38 punts en un quart.

Poques vegades en les meves cròniques es destaca allò que fa un o altre jugador però en el dia d'avui crec que hi ha un jugador que mereix ser destacat, un jugador anònim, per a la majoria, que mai no ha destacat, i que avui s'ha marcat el que probablement ha estat el seu millor partit 17 punts, 7 rebots, 2 recuperacions i 5 faltes rebudes. Va per tu Nico. Olé!.

Ànims a tots, a continuar treballant que tendrem una altra oportunitat.