Noticias por equipos 2011-2012

Porto Cristo 64 - BSA 40

Segon partit de la temporada i segona derrota. El partit no es presentava fàcil i el resultat així ho demostra. La diferència 24 punts, quasi la mateixa que la del primer partit però s'ha produït de manera diferent.

El partit ha començat molt igualat, les alternances en el marcador s'han succeït i l'equip rival ha guanyat el primer quart 10-7. Ha començat el segon quart i ens em ensorrat, no hem trobat el camí cap a la cistella i la manca de rebot ha fet que el Porto Cristo rompés el partit amb un parcial de 12-21 que ens portava al descans amb un marcador de 31-19.

El tercer quart s'ha desenvolupat de manera semblant al segon, seguim fallant en atac i l'equip local respon a base de contracops que sempre acaben en cistella. El resultat a la fi del quart 43-27.

La fase final del partit ha començat amb una petita reacció que ens ha acostat en el marcador però tres triples seguits de l'equip local han romput la poca fe que ens quedava en la remuntada. S'ha intentat, s'ha lluitat però els contraris han estat millors.