Noticias por equipos 2011-2012

BSA 58 - Calvià 56

Com ja és habitual en es partits contra el Calvià, varem haver de suar molt per fer-mos amb es partit. Veniem de caure contra el Sant Josep a casa, i amb ses baixes de na Pilar i n'Oly, que es trobaven amb es cadet den Pedro. Per suplir-les teniem a ses infantils Gloria i Xisca.

Es primer quart començà molt malement, ja que en un minut i mig vàrem tirar cinc tirs exteriors, (0 encerts), quan s'havia dit que penetrariem, jugar i entrar i no tirar des de s'exterior. Aixó sumat a que es contra-atacs del Calvià mos agafaven descolocades, lentes, una i una altra vegada, ocasionà que se posassin per davant amb una diferència de 7 punts. No podiem seguir igual. Haviem de canviar es xip, haviem de fermar es contra-atac de sa jugadora nº 18, presionar més. I així ho fèrem. Conseguirem que no augmentassin sa diferència, és més, la disminuirem en 4 punts, però aixó no era suficient. A sa mitja part encara mos treien una diferència de 3 punts. Hi havia molt per fer.

Sa segona part haviem de recuperar lo perdut en es primers vint minuts, i seria a base de feina en defensa, i sortir en velocitat per no deixar tancar sa defensa zonal contrari. I ho aconseguirem. Després des tercer quart molt igualat, el superàrem tan sols per un punt, es darrers deu minuts tenguerem s'encert de cara, i aconseguirem un parcial d'inici de 8 a 0. Quedaven 7 minuts per jugar i teniem un avantatge de sis punts (49-43). Com tots sabem, 7 minuts a un partit de bàsquet donen per molt, i es nostros corets ho pateixen. I patiren. Perque després de cada encert nostro n'hi havia un altre d'elles. I a falta de 3 minuts mos fan un triple i un parcial de 0-8, i mos empaten es partit a falta de un minut i mig. 55 a 55. Nervis per tot arreu. No podem badar. No podem fallar. I no fallam, 57-55. Falta a sa 15 (a s'altre partit mos va fer 20 punts) i dos tirs lliures; pam i pam, tot dos fallats. Contra-atacam...i falta a favor, dos tirs per na Gloria (alt percentatge a tirs lliures). Pam pam, també fallats. Seguim 57-55. Juguen elles, i falta a sa 16 (3 tirs lliures havia tirat i 3 aconseguits). Pom pom pom (aixó eren es nostros cors). Tira es primer i........falla. Es segon dedins, i......57-56. Pot passar de tot. En es darrer segon mos fan falta sobre na Laura. Tira es primer i falla. Més pom pom pom. Tira es segon i......dedins. 58-56.

Donar ses gràcies a s'equip que a pesar de començar es partit un poc.....desorientades, varen saber rectificar i esforçar-se per treure un partit MOLT complicat. Sabiem que ho seria i no mos equivocàrem. Gràcies a ses infantils Gloria i Xisca per esser-hi.