Noticias por equipos 2011-2012

Petra 39 - BSA 49

Partit molt, molt semblant al jugat al Toni Servera fa tres mesos contra el mateix equip. Semblant pel que fa a joc i resultat.

Primer quart jugat amb igualtat pels dos equips, si bé començàrem millor noltros amb un parcial d'1 a 8 amb cinc minuts de joc, per després esser superades pel contrari i acabar amb es parcial de 11 a 12.

Es segon quart fou diferent i mos superaren en joc, rapidesa i encert. Moltes faltes desaprofitades en es tirs per part nostre, ja que de nou tirs lliures, cap entrà. En canvi, per part del Petra, 6 de 10. Sa mitja part arribava amb un marcador de 27 a 22.

Es tercer quart va esser d'aquells que no sortia res bé, ni per part nostre ni per part del Petra. Es tirs lliures seguien sense entrar, 0 de 5. Parcial de 8 a 8 i es marcador 35 a 30. Era qüestió de espitjar fort si voliem guanyar es partit. I ses nines ho sabien. Volien. Voliem. I com va passar en es partit d'anada, varem superar al Petra amb velocitat, ganes, encert, en defensa.

Elles tan sols pogueren encertar dos tirs als primers tres minuts, després...només hi hagué un equip a sa pista: es nostro, BSA.

Parcial des darrers set minuts, 0 a 15. Sa nostra defensa ben colocada, amb força, seriosa evità que el Petra, ja molt cansades, mos fes cap punt. Es nostros contra-atacs eren fructífers, 7 de 12. I a més encertàvem es tirs lliures: tres de tres.

Al final, just resultat per lo vist a sa pista. Deu punts de diferència, premi per sa feina feta. Victòria tàctica i física. Enhorabona nines. Ara el Sant Josep. Esper demà escriure una crònica semblant a aquesta.