Noticias por equipos 2011-2012

BSA 63 - Dakota Alcúdia B 42

Mal partit es jugat aquest diumenge. Que no mos engani es marcador. Jugàvem contra l’Alcudia, es darrer classificat, un equip que es va presentar amb vuit jugadores (tres de les quals son infantils). I aixi i tot no vàrem poder realitzar es joc que sabem fer, per que ho sabem fer. Es joc que hem demostrat davant el Calvià per exemple. Podria ser per s’horari, un horari raro per noltros, acostumats a jugar prest, molt prest.

19 a 10 fou es primer parcial, indicatiu del nivell des contrari, que basava tot es joc amb una jugadora, i ses ganes de ses altres. Semblava que seria aixi tot es partit, però es segon quart confirmava lo que sospitava s’entrenador: relaxació i desconcentració. Bona prova és el parcial que obtenguérem: 13-13.

Com ja és habitual a sa mitja part, a sa caseta, “xerrada” den Tabo. Hauria fet efecte ses “indicacions” a ses jugadores?

Es tercer quart, no va ser molt diferent al segon, en quant a joc (si en es marcador), i seguirem fent es joc pobre, imprecís, desmotivat. Tan sols sa diferència des punts salvaven aquests deu minuts: 13-8.

I pareix esser que en es darrer quart i a força de motivar a ses jugadores, entraren ses ganes de fer-ho bé, i vèrem es millors minuts de tot es partit. 18 punts contra 10.

A destacar sa tornada a sa pista de na Mara, si bé no està encara recuperada del tot, ja que es va ressentir des turmell. Només pogué jugar 3 minuts. També s’estrena en pista de na Cande, que jugà es seus primers minuts.

Poca cosa podem treure en positiu d’aquest partit, més que no mos podem fiar de ningú, que tots volen guanyar, i per fer-ho, hem de jugar lo millor possible. Diumenge que vé, rebrem a s’At.Escolar, primer partit de sa segona volta. Si volem seguir dalt de sa classificació, ja sabem que hem de fer. Treball, treball i treball.