Noticias por equipos 2011-2012

BSA 55 - Petra 50

Per primera vegada aquesta temporada jugàvem a les nou del matí, amb sa incertesa de quin equip seria el Petra. Per es resultats obtinguts es tres primers partits, hauria de ser un equip molt igual a noltros. I així va esser. Altes, més que noltros. Què passaria?

Com cada partit, començam sense saber molt bé qué fer. Indecisions, pèrdues de pilotes (6), faltes sense necessitat (6) (Oly, dues faltes en es primer minut). Només amb es rebots guanyàvem al contrari (13). Així arribam al final des primer quart. 11 a 12 en es marcador.

Segon quart. Millor. Més seguretat, només tres balons perduts per set de recuperats. 11 rebots i 16 punts per 12 des contrari. Al final de sa primera part, 27 a 24.

En es tercer quart voliem augmentar sa diferència, però no va ser així. Al contrari, fou el Petra qui mos va superar en tot i mos feia un parcial de 0-14. Què passava? Se mos havia oblidat jugar? No en sabiem? Minut demanat per en Tabo. Bla bla bla. Si o si? A sa pista. I si, va esser si. Feim un parcial de 8-0. En total, final des tercer quart i un marcador de 40-40.

Més emoció impossible.

Darrers deu minuts, i crec que ses ganes de guanyar varen ser determinants per que fossim superiors a ses rivals. Ràbia, ganes, força. Tot junt. Una forta defensa deixava ses rivals sense opcions, només ets intents des de s’exterior, sa majoria dels quals no entraven. En canvi noltros, era s’encert en es tir lo que feia que mos posassim per davant. Final, 55 a 50.

A destacar sa feina en es rebots, 47 en total i sa milloria d’encerts en es tirs lliures, 63 %. En contra, lo que mos costa entrar en es partit.

Proper rival, el Calvià. Anem per feina. Enhorabona nines.