Noticias por equipos 2011-2012

BSA 51 - B.Mallorca 53

Diumenge molt fred, gelat. A les nou jugàvem contra s'equip que estava es primer de sa classificació. Era moment de deixar de pensar amb sa nevada que patiem (cosa que és habitual a Mallorca) i pensar amb es partit que teniem davant.

Es primer quart, bé, igualat, amb es lògics errors des primers minuts. A més, hem de dir que hem tengut un principi de torneig molt dolent, ja que després de jugar es primer partit (a Capdepera) hem descansat dues setmanes seguides, per lo que estàvem sense ritme de partits. Com deia, fou igualat, 9 a 9.

Es segon noltros varem seguir sense ritme de partit, mentres elles anaven sumant punts. Un parcial inicial de 8-0 més sa lesió de na Pilar (una mala caiguda que acabà amb una caparrotada enterra) mos deixaven tocades, sobre tot a na Pilar. No sabiem tancar rebots, perdiem pilotes, mos costava sortir amb rapidesa. Així arribàvem al final des quart amb una diferència de deu punts: 19-29.

Com ja comença a esser costum, sa xerrada den Tabo dins es vestuari pareix que va fer que ses nostres nines se despertassin i sortissin amb ses idees més clares, amb s’esperit triomfador. Al tercer quart, de sortida, 15-0.

Amb na Pilar recuperada (bé, quasi) i ses idees més clares veiem que es partit no era tan dificil, que podiem. Al final des tercer quart, un puntet per davant. 38-37.

Quedaven deu minuts per jugar, deu minuts per deixar clar que podiem. I quasi ho conseguim. Dic quasi perque guanyant de dos punts a falta de menys d’un minut mos ficaren un triple que mos deixà més gelats que sa neu que havia caiguda durant tota sa nit. Haviem lluitat per aconseguir-ho, i ho tocàrem amb ses mans però no va poder ser. Només queda donar ses gràcies a ses nines per sa feina i per intentar-ho. Feina, feina i feina és es camí.