Noticias por equipos 2011-2012

Calvià 50 – BSA 51

Un altre partit amb bon final, malgrat que hi hagués moments que anàvem perdudes per sa pista. Es primer quart varem ser superades amb facilitat per les contraries. Mos costava entrar en es partit. Als tres minuts de començar ja teníem un parcial de 6 a 0 en contra. 19 balons fallats feien que es nervis i inseguretat s’apoderessin des nostro joc. Mos superaven en velocitat, sa defensa era fluixa, i quan recuperàvem pilota, arribàvem al seu camp molt lentament, elles feien zona, i no encertàvem quasi res. Al final des quart, 16 a 8. Era clar que aquest no era es camí.

Es segon quart canvià i varem aconseguir millor percentatge de tir, però es nostro joc era lent. N’Oly se posava amb quatre faltes debut a sa mala defensa que fèiem, que fèiem s’equip. No podíem sorprendre al contrari, i sa seva defensa en zona mos obligà a provar es tir exterior, i amb encert aconseguirem tres triples (9 punts), un de n’Aina i dos de na Gloria, que deixava es parcial en 10 a 15.

Després des descans, i sa “xerrada” des nostro entrenador, tot canvià. Qualque jugadora que encara no havia “col•laborat” amb s’equip, pensà que ja era hora, i si a això sumam es cansament de ses contraries (sobretot de sa jugadora que duu s’equip), varem passar per damunt elles. Un parcial de 0 a 8 les deixà tocades, i noltros amb més ganes i esperances. Aquest quart només feren 8 punts, (7 de sa seva millor jugadora). Resultat: parcial de 8 a 14.

Es darrer quart començava amb es marcador 34 a 37, deu minuts per demostrar qui volia, qui podia guanyar a un altre equip que ho posaria tot per sa victòria. Va esser un quart de nervis, de força, de velocitat, de lluita. A falta de tres minuts perdíem per un punt, 48 a 47. Cistella de n’Oly, i dos punts per damunt. Cinquena falta de n’Oly. Passa un minut, cistella del Calvià i 50 a 49. Jugam noltros, i cistella de na Tania: 50 a 51. Fou un minut i mig de desgavell. Carreres per amunt per avall, i a falta d’uns 20 segons, temps mort demanat per en Tabo. La pilota se trobava en es nostro fons. Toca treure des del seu camp. Acaba es temps mort i a l’acte minut demanat per s’entrenador del Calvià. Acabat es minut, sol•licita a l’àrbitre que hem de treure des del nostro camp, cosa que li nega es col•legiat, i a partir d’aquí, paraules, gestos i discusió entre s’entrenador i s’arbitre. Al final, guanya es criteri de l’àrbitre (com ha de ser i com és sempre) i trem des del seu camp. Aguantam molt bé es balon, i arriba es final des partit amb sa lògica alegria de tots (de tots es de Bahía San Agustín clar està), i amb es cor a sa mà (es meu encara no sé on és)

Ara tenim dues setmanes per preparar es darrer partit d’aquesta fase, que serà a ca nostra contra el Sant Josep. Au idò, a treballar.