Noticias por equipos 2011-2012

BSA 60 - Molinar 31

Bon partit es jugat aquest diumenge contra el Molinar. Sa veritat és que esperàvem més dificultat per treure’l. Però no, ses nostres jugadores sabien de sa importància des partit, i així sortiren, a guanyar-lo.

Es primer quart sortirem amb sa idea de deixar clar al contrari que anavem a per totes, i als tres minuts guanyavem per 6-0, fortes en atac i en defensa. Tans sols es nostro problema, sa falta d’acert en es tirs, feia que sa diferència no fos més gran. Al final des quart, 16 a 6.

Es segon quart, pot ser que per veure es partit més fàcil de lo que mos pensàvem, començàrem amb un poc de relaxació, i corriem per sa pista un poc...sense idees. Així i tot, es parcial deixava clar qui havia jugat millor i amb més encert: 10 a 6.

Després de sa “xerrada” den Tabo als vestuaris a sa mitja part, varem tornar a jugar amb sa mentalitat guanyadora des primer quart; ràpides, segures, fortes en defensa i més encertades en es tirs, arribant a fer un parcial de 13 a 0 es primers 7 minuts des tercer quart. Al final des quart es parcial fou de 21 a 6. El Molinar pareixia abonat als 6 punts per periode.

Es darrers deu minuts començaven amb una diferència de 29 punts, i amb sa tranquilitat que això mos donava, jugàrem més relaxades. A destacar es debut de na Belen, que per motius burocràtics no havia pogut jugar cap

minut: enhorabona Belen. Al final, 14 a 12.

Continuam fallant molt es tir, molt. Tans sols es 37 % de tirs. Es tirs lliures hem pujat al 50 %. Millor, però no lo suficient.

Hem de seguir treballant, perque mos queden dos partits molt importants, (Calvià i Sant Josep), dos partits que haurem de suar. Au idò, anem per feina.