Noticias por equipos 2011-2012

BSA 72 - Andratx B 18

Diumenge 20 de novembre. Prest. Molt prest. Massa prest. A les nou partit.

A les vuit al Toni Servera. El contrari: l'Andratx. Un partit en principi fàcil (més tart veuríem que així era). Començarem a escalfar amb es cap encara pensant lo que ferem es dissabte, i no que ja era diumenge. Tots. Nines, cos tècnic, pares, mares, àrbitres, electors i no electors (era dia d'eleccions).

Les nou, hora des partit. Aina, Isa, Neus, Oly i Tania són ses encarregades de començar. Deu minuts de joc i el parcial 24 a 2 ho diu tot.

Es segon quart, gairebé lo mateix. Facilitat per entrar, per tirar, sense gaire oposició. Elles, atac poc, molt poc. Resultat parcial: 14 a 2. Es primers vint minuts amb un marcador de 38 a 4 mos feien pensar que es partit era nostro (això ja ho sabiem) si bé al partit d'anada ja duiem 67 punts en lloc des 38 d'aquest.

Es tercer quart fou com es primer, molta diferència entre es dos equips.

Es nostro atac podia amb sa defensa en zona que mos feia l'Andratx (zona molt dèbil) i arribavem al final amb un parcial de 24 a 5.

Es darrers deu minuts serviren per fer qualque prova, per prova coses noves. D'aquí el resultat d'aquest parcial; 10 a 9.

En resum, partit de tràmit, amb tot es respete al contrari que acabà en 72 a 18.

Ara toca treballar per es proper, contra el Molinar. Aquest no serà tan fàcil, pero les podem tornar a guanyar.