Noticias por equipos 2011-2012

Sa Indioteria 57 - BSA 48

Bon partit el jugat per ses nostres nines, llevat des tercer quart.

Sortírem al principi des partit amb ses ganes i convicció de que podíem guanyar-lo, i així ho férem. Amb rapidesa sorpreniem ses contràries si bé no encertàvem a s’hora des tir. Amb més fortuna que noltros, Sa Indioteria feia tres punts més i deixava un parcial de 13-10.

El segon quart fou semblant al primer, si bé ara érem noltros qui tenia més encert al tir, i empatàvem el partit. Era clar que Sa Indioteria no afluixaria es seu joc, però noltros tampoc ho feríem.

Al tercer quart començava amb empat a 24 i aquí si que afluixàrem, perdérem un munt de balons, es balons no entraven (només 6 punts de 28 possibles, més 4 tirs lliures) mentre es contrari mos superava amb velocitat i idees, i clar també en punts: 22 punts en deu minuts.

Es marcador era de 46-34 quan començava es darrer quart, 12 punts de diferència. Si a això sumam un parcial de 7-0, a tres minuts des final hi havia un desavantatge de 17 punts que per ràbia mos va fer reaccionar i acabàrem el partit amb un parcial a favor de 0-8, reacció tard, però que si ho miram positivament, en lloc de enfonsar-nos vàrem saber reaccionar, si bé, me repetiré, tard.

Ara toca fer feina pel proper partit, contra l’Andratx. Anem per feina.