Noticias por equipos 2011-2012

Sant Josep B 58 - BSA 71

Avui si sé com he de començar sa crònica. Avui si. Hem guanyat!!! Hem jugat!!! Ho hem sabut fer. Hem jugat el millor partit de sa temporada, crec jo. Ho hem aconseguit després de lluitar un partit contra un dels equips punters de sa categoria. Ho hem aconseguit després de jugar uns cinc minuts d'escàndol a sa pròrroga.

Hem començat es partit jugant amb rapidesa sorprenent al rival, que no sabien aturar es nostros contra-atacs. Mos hem vist obligats a seure a n'Oly debut a ses tres faltes que li han pitat, però hem seguit jugant igual de ràpides i amb sa mateixa efectivitat. Al final des primer quart, 13-15. Hem seguit jugant igual al segon quart, sense perdre sa posició, amb una bona defensa i sortint ràpid al contra-atac.

Es parcial 16-15 feia que es tercer quart comencés 29-30. No sé si debut a desconcentració o relaxació el Sant Josep mos ha posat contra ses cordes i mos ha guanyat en tots es sentits; anticipació, rebots, rapidesa, i clar, això se tradueix en punts: parcial de 17-9. Sincerament, amb es marcador 46-39 i tal com haviem jugat es tercer quart pensava que no podriem recuperar sa diferència i que aquests set punts pesarien molt. Però no, al contrari, ses nines volien guanyar, i sabien que tenien que correr i lluitar per sa pilota, però amb capet, i ordre. Una altre vegada jugant amb anticipació i rapidesa hem sorprès al contrari i no les hem deixat jugar comodament i..."voilà", es set puntets de diferència ja no hi eren. Amb un darrer minut no apte per a malalts del cor, arribàvem al final amb empat a 52. Es parcial era un 6-13.

I...es cinc minuts de pròrroga, amb es millors minuts de joc que hem fet en tota sa temporada, que ses nines han fet, arribàvem, ho hem de dir, sense passar pena al final amb un parcial de 6-19.

No vull acabar sense recordar que contam amb un grup de seguidors que no afluixen ni quan perdem ni quan guanyam, sempre hi son: pares, mares, padrins, familiars i amics. Gràcies.

(Ay, quina disfrutada de crònica, jeje, nines, cada diumenge així)