Noticias por equipos 2011-2012

Zona5 29 - PIZZERÍA PLAZA 65

Tercer partit de lliga jugat al camp de les manacorines Zona5. Després d'un inici una mica fluix (7 a 9 minut 7), les nostres jugadores varen començar a estirar de casta i, basant el joc en una forta defensa i la recerca de penetracions, vàrem poder arribar al descans amb un còmode 9 a 38.

El tercer quart, vàrem sortir amb un joc massa precipitat i sense definir a l’atac, el que va permetre que ens infringissin un 13 a 8 al nostre contra als primers 8 minuts. Per sort, la reestructuració del joc va tornar a rellançar al nostre equip i, els següents 12 minuts, vàrem sumar un parcial de 7 a 19.

Tercera victòria per a les nostres nines i nous avanços a la qualitat i a la intensitat del joc. Aquest dissabte, en front de un dels històrics del Bàsquet (el Bons Aires), podrem veure si seguim aquesta línia ascendent.

Parcials: (7-18) (2-20) (13-12) (7-15)