Estadisticas LEB 17-18

VALORACIÓN
BIVIÀ
BIVIÀ 13.24
ZYLE 10.53
JAWARA 9.44
TOMÁS 9.10
HUERTAS 8.19
PUNTOS
BIVIÀ
BIVIÀ 12.74
HUERTAS 11.13
ZYLE 10.26
FORNAS 9.14
TOMÁS 7.59
REBOTES
SLEZAS
SLEZAS 4.91
JAWARA 4.75
FORNAS 4.43
ZYLE 4.26
TOMÁS 3.86
ASISTENCIAS
BIVIÀ
BIVIÀ 3.06
LANEGGER 2.85
COSTA 1.93
HUERTAS 1.75
SLEZAS 1.25
MAS/MENOS
MOCKFORD
MOCKFORD 0.00
BIVIÀ 0.00
FORNAS 0.00
MEDORI 0.00
ZYLE 0.00
MINUTOS
BIVIÀ
BIVIÀ 29:10
HUERTAS 27:20
JAWARA 23:41
FORNAS 23:17
ZYLE 22:55

 

PREVIA LEB ORO : El IBEROSTAR Palma recibe al TAU Castelló

DSC 4217Partido de gran potencial ofensivo el que tendrá lugar mañana domingo a las 17h en el Palau d'Esports de Son Moix donde se enfrentarán el IBEROSTAR Palma y el TAU Castellón. 

EL equipo de Xavi Sastre llega con mal sabor de boca a esta jornada después de caer el fin de semana pasado en Melilla en un encuentro que se escapó en los últimos minutos de partido para acabar en una abultada derrota que no reflejó la igualdad de todo el encuentro. 

Tras la última derrota el IBEROSTAR Palma tiene un igualado balance de dos victorias y dos derrotas por lo que una victoria en esta jornada le volvería a colocar en la zona media/alta de la clasificación. 

Xavi Sastre y Carles Bivià sobre el partido:

El entrenador del IBEROSTAR Palma, Xavi Sastre y el base del equipo, Carles Bivià, han comparecido ante los medios en la rueda de prensa previa al partido del domingo a las 17h en el Palau d'Esports de Son Moix en el que el equipo se enfrentará a un peligroso TAU Castellón.

Xavi Sastre ha afirmado en la rueda de prensa que el rival del domingo "es un equipo diferente al resto, no especulan con el resultado, tienen claro que si pueden meter una canasta en el segundo dos no la van a meter en el segundo tres y tienen un juego súper alegre y dinámico sin especular con el resultado".

Sobre el trabajo del equipo durante la semana, ha dicho que "hemos trabajado que la intensidad defensiva debe ser la clave para ganar el partido" y ha advertido que si el equipo "no tiene una intensidad fuerte en los primeros segundos de su ataque tendremos muchos problemas". En referencia al ataque ha destacado que en el partido del domingo "tenemos que ser rápidos si hay contraataque pero si no hemos de tener más paciencia de la que normalmente tenemos".

Además ha destacado la calidad del rival, asegurando que con las incorporaciones del equipo esta temporada "no es el Castellón de las otras temporadas, es un equipo que no ha empezado bie, que ha ganado solo a Palencia en su casa, que ha perdido contra el Barça en la prórroga, pero no me fío porque son un equipo que puede ir perdiendo de 20 y pasar a ganar de 15, por lo que hemos de mantener la intensidad defensiva y ofensivamente".

Por su parte, Carles Bivià también ha querido destacar los fichajes del TAU Castellón durante el mercado, afirmado que se han movido rápido en el mercado y "han incorporado jugador con nombre que ya conocen la liga, por lo que no es el equipo del año pasado y en teoría estará arriba o media tabla para arriba". Además, también ha coincidido con Sastre en que una de las claves del partido está en la "intensidad en defensa para evitar sus transiciones rápidas o bajar su porcentaje de acierto"

Sobre el equipo ha dicho que "semana a semana vamos mejorando, somos un equipo que tiene un margen de mejora muy grande y cada semana iremos mejorando"

El rival:

El domingo a las 17:00h el Palau d'Esports de Son Moix acogerá una nueva jornada de liga LEB Oro en la que el IBEROSTAR Palma se enfrentará a un rival conocido, el TAU Castelló.

Equipo dirigdo por Toni Ten y con una trayectoria paralela a la de nuestro club, ya que en los últimos años hemos coincidido prácticamente todas las temporadas en la misma categoría desde EBA a Leb Oro.

En sus filas cuentan con un ex jugador nuestro, el lituano Tadvydas Sabonis, que además está siendo uno de los hombres importantes en el TAU Castellón con una media de 9'3 puntos y 8'8 rebotes por partido en más de 26 minutos. Otro jugador importante en los últimos años en el equipo de Toni Ten, es un jugador balear, el base menorquín Joan Faner, que junto a Steinarsson está siendo el encargado de dirigir al equipo.

Estadísticas del equipo:

Posición clasificación y balance:

14º Clasificado con 1 victoria y 3 derrotas

Estadísticas colectivas:

73'5 puntos/partido | 49'7 en T2 | 15'8 asistencias por partido | 35’5 rebotes por partido|18 pérdidas por partido | 7'8 robos por partido.

Referentes individuales

Máximo anotador:

- Aeigr Steinarsson 11'5 ptos/partido

Máximo reboteador:

- Tatdydas Sabonis 8'8 rebotes/partido

Mejor asistente:

- Jose María García 3'67 asistencias/partido

Más valorado:

- Edu Gatell 17'5 valoración/partido

17 il·lusions - 17 partits:

S'apropa una nova jornada de lliga Leb Or al Palau d'Esports de Son Moix i per tant també una nova visita del programa 17 il·lusions, 17 partits . Al paritt que disputarem aquest diumenge a les 17:00h contra el TAU Castelló ens visitará la Societat Cooperativa Jovent:

Aquí vos presentam l'entitat:

Missió:

La Societat Cooperativa Jovent és una entitat sense ànim de lucre que promou la igualtat d’oportunitats, la millora de la qualitat de vida i la integració social i laboral de joves i d’altres col·lectius que presenten factors de vulnerabilitat, oferint una organització que s’adapta a les seves necessitats, amb capacitat per treballar i coordinar-se amb altres organitzacions i amb un esperit de recerca i innovació constants.

A l'entitat hi treballen 37 professionals

Anualment atenem a unes 500 persones entre joves, adults, nens i nenes, famílies, mares soles amb càrregues familiars ....

Ens subvencionem amb aportacions del SOIB, Ajuntament de Palma, entitats bancàries i empresaris solidaris

Tenim 2 centres als barris de Sa Indioteria i Son Gibert-Viver

Per a més Informació: www.jovent.es

Els 2 Centres:
CENTRE JOVENT

 

C/ Son Gibert, 8 0008-Palma
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Objectiu principal: Desenvolupar processos d’inserció sociolaboral per a col·lectius vulnerables
Itineraris personalitzats d'orientació i formació
Cursos per a l'obtenció de certificats de professionalitat
Pràctiques formatives en empreses
Acompanyament a l'ocupació
Formació contínua per a professionals
Desenvolupam projectes de recerca amb diferents grups d’investigació de la Universitat de les Illes Balears
Treballam en xarxa amb altres entitats socials per promoure polítiques d'inclusió social

SA MIDONERIA. CASAL DE BARRI JOVENT
C/ Na Cerdana, 17 07009-Palma
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Objectiu principal: Es tracta d’un centre per a la dinamització comunitària i l'atenció a famílies vulnerables
Suport psicològic i educatiu a famílies amb problemes
Reforç escolar de tardes i tallers educatius per a infants
liderem plataformes de barri per millorar la convivència i les condicions socials
tallers educatius i culturals (ioga, cuina, memòria,, gimnàstica ...)
Escola d'estiu
Piscina per al barri

 

Ampliació de la informació:
Les principals línies de treball actual són:
1. Projectes d’orientació, formació i inserció laboral: En aquest camp s’aposta per promoure el desenvolupament integral de persones amb algun perfil de vulnerabilitat social, mitjançant itineraris personalitzats d’orientació, formació i inserció laboral, potenciant contextos favorables de desenvolupament personal i formatiu. El projecte es desenvolupa en el Centre Jovent, al barri Son Gibert de Palma
2. Projectes educatius i socioculturals de barri: s’actua en els barris de sa Indioteria (Sa Midoneria. Casal de Barri Jovent) i a son Gibert (Centre Jovent), i es treballa amb diferents col·lectius (nins, mares amb càrregues familiars, joves, immigrants...). Es promouen diferents tallers socioeducatius, suport escolar, etc. Es treballa en xarxa amb altres entitats.
3. Ajudes socials: s’actua bàsicament al barri de sa Indioteria al Centre d’Acció Social uns espai que actualment es dedica a donar ajudes d’alimentació i roba a famílies amb problemes econòmics en col·laboració amb voluntàries del Grup d’Acció Social de la Parròquia de Sant Josep del Terme i amb Càritas Mallorca, i també a Sa Midoneria amb diferents serveis de suport a les famílies
4. Projectes en xarxa amb altres entitats: Actualment la cooperativa Jovent desenvolupa projectes amb cinc xarxes d’entitats:
Associació Jovent Segle XXI. Associació d’entitats que inclou el Club d’esplai Jovent, la Coop. Jovent, la Granja Escola Jovent, Parròquia de sant Josep del Terme. Es desenvolupen 2 projectes de caràcter comunitari: EL projecte Barri en Acció, finançat per l’Ajuntament de Palma, i el programa Apadrinament d’Iniciatives Solidàries, finançat per diverses empreses de Mallorca.
EAPN-Ib. Xarxa per a la Inclusió Social. Desenvolupa projectes de caràcter autonòmic i estatal per a promoure polítiques d'inclusió social,
Universitat de les Illes Balears (U.I.B.). Amb el grup de recerca en educació i Ciutadania es desenvolupen estudis i projectes de recerca i millora,
Xarxa Coraje; projectes de caràcter local vinculats a un programa estatal
Programa Incorpora: xarxa d'inserció laboral amb altres entitats socials vinculada a la Fundació La Caixa
Programa CaixaProInfància: ajuda integral a famílies nins i nines amb dificultats scioeconòmiques amb altres entitats socials vinculada a la Fundació La Caixa

 

Estadisticas LEB 17-18

VALORACIÓN
BIVIÀ
BIVIÀ 13.24
ZYLE 10.53
JAWARA 9.44
TOMÁS 9.10
HUERTAS 8.19
PUNTOS
BIVIÀ
BIVIÀ 12.74
HUERTAS 11.13
ZYLE 10.26
FORNAS 9.14
TOMÁS 7.59
REBOTES
SLEZAS
SLEZAS 4.91
JAWARA 4.75
FORNAS 4.43
ZYLE 4.26
TOMÁS 3.86
ASISTENCIAS
BIVIÀ
BIVIÀ 3.06
LANEGGER 2.85
COSTA 1.93
HUERTAS 1.75
SLEZAS 1.25
MAS/MENOS
MOCKFORD
MOCKFORD 0.00
BIVIÀ 0.00
FORNAS 0.00
MEDORI 0.00
ZYLE 0.00
MINUTOS
BIVIÀ
BIVIÀ 29:10
HUERTAS 27:20
JAWARA 23:41
FORNAS 23:17
ZYLE 22:55

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Una vez acepte no volverá a ver este mensaje. Si no está de acuerdo le invitamos a consultar nuestra -> política de cookies.

Acepto cookies de esta web