Noticias por equipos 2011-2012

Bàsquet Mallorca 49 - BSA 41

Diumenge amb dues cares per es Cadet Femeni B. Cara agre per haver perdut es partit contra el Bàsquet Mallorca i dolça per sa victòria des Cadet Femeni A contra el Sant Josep, victòria que li dona es titol de campiones de Mallorca a sa lliga regular, i li dona pas directe per es campionat Balear. Enhorabona a tot s'equip. Ara a preparar-se per es de Balears.

Referent al partit jugat contra el Bàsquet Inca, dir que mos enfrontàvem a s'equip més treballat (crec jo) de sa nostra categoria. Contra una defensa en zona durant quasi quaranta minuts (per no dir tot es partit), amb nines molt mes altes que ses nostres (deuen ser ses Quelys), mos varem veure obligades a tirar des de s'exterior, i "menjar-nos" uns quants taps. Es primers deu minuts tiràrem tan sols una vegada des de s'interior. Malgrat això es primer parcial acabà a favor nostro per 4 a 8. Es vuit punts es conseguiren amb dos triples i dos tirs lliures.

Es segon quart acabà 12 a 9. Conseguirem entrar però mos superaren en velocitat i es seu percentatge d'acert fou alt. Arribàrem al descans amb un 16 a 17.

En es tercer quart trobàrem sa clau per penetrar i aconseguir sa major puntuació des partit, 14 punts per 10 l'Inca. S'avantatge ara era de 5 punts. Podriem mantenir sa diferència i guanyar es partit? Aquesta era sa nostra intenció, però sa velocitat i empenta des rival, sobre tot d'una de ses seves jugadores, mos feren molt de mal: es parcial de 23 a 10 ho diu tot. Es 13 punts d'aquesta jugadora més es 10 de ses seves companyes mos feren perdre un partit que veiem guanyat fins es tercer quart. En es final, 49 a 41.

Destacar també que fou un partit on se jugaren molts de triples pels dos costats; set en total entraren, cinc per part de l'Inca i dos nostros. I aconseguirem 5 des 6 tirs lliures tirats.

Ara a pensar ja amb el proper partit que serà amb el sempre temut Sant Josep, si bé hem de recordar que ja li hem guanyat amb dos des tres partits que hem jugat aquesta temporada. A treballar.