Cadete femenino B

Dakota Alcúdia 36 - BSA 55

Ha arribat es bon temps. Ses orenetes i ses falzies. Aixó vol dir que sa temporada s'acaba. Noltros vàrem jugar es darrer partit de sa temporada 2011-12. Es rival era es mes fluix des grup. Tan sols havia guanyat un partit. En principi havia de ser facil, i així va esser.

Ses jugadores que al llarg de sa competició havia jugat poc tengueren mes minuts per demostrar lo que havien après durant tota sa temporada.

I demostraren què havien après.

Mos imposàrem a tots es quarts malgrat es rival intentas posar-nos ses coses dificils. No pogueren. I aixó és mèrit de ses nostres jugadores.

Llegiu-ne més...

BSA 58 - Calvià 56

Com ja és habitual en es partits contra el Calvià, varem haver de suar molt per fer-mos amb es partit. Veniem de caure contra el Sant Josep a casa, i amb ses baixes de na Pilar i n'Oly, que es trobaven amb es cadet den Pedro. Per suplir-les teniem a ses infantils Gloria i Xisca.

Es primer quart començà molt malement, ja que en un minut i mig vàrem tirar cinc tirs exteriors, (0 encerts), quan s'havia dit que penetrariem, jugar i entrar i no tirar des de s'exterior. Aixó sumat a que es contra-atacs del Calvià mos agafaven descolocades, lentes, una i una altra vegada, ocasionà que se posassin per davant amb una diferència de 7 punts. No podiem seguir igual. Haviem de canviar es xip, haviem de fermar es contra-atac de sa jugadora nº 18, presionar més. I així ho fèrem. Conseguirem que no augmentassin sa diferència, és més, la disminuirem en 4 punts, però aixó no era suficient. A sa mitja part encara mos treien una diferència de 3 punts. Hi havia molt per fer.

Petra 39 - BSA 49

Partit molt, molt semblant al jugat al Toni Servera fa tres mesos contra el mateix equip. Semblant pel que fa a joc i resultat.

Primer quart jugat amb igualtat pels dos equips, si bé començàrem millor noltros amb un parcial d'1 a 8 amb cinc minuts de joc, per després esser superades pel contrari i acabar amb es parcial de 11 a 12.

Es segon quart fou diferent i mos superaren en joc, rapidesa i encert. Moltes faltes desaprofitades en es tirs per part nostre, ja que de nou tirs lliures, cap entrà. En canvi, per part del Petra, 6 de 10. Sa mitja part arribava amb un marcador de 27 a 22.

Bàsquet Mallorca 49 - BSA 41

Diumenge amb dues cares per es Cadet Femeni B. Cara agre per haver perdut es partit contra el Bàsquet Mallorca i dolça per sa victòria des Cadet Femeni A contra el Sant Josep, victòria que li dona es titol de campiones de Mallorca a sa lliga regular, i li dona pas directe per es campionat Balear. Enhorabona a tot s'equip. Ara a preparar-se per es de Balears.

Referent al partit jugat contra el Bàsquet Inca, dir que mos enfrontàvem a s'equip més treballat (crec jo) de sa nostra categoria. Contra una defensa en zona durant quasi quaranta minuts (per no dir tot es partit), amb nines molt mes altes que ses nostres (deuen ser ses Quelys), mos varem veure obligades a tirar des de s'exterior, i "menjar-nos" uns quants taps. Es primers deu minuts tiràrem tan sols una vegada des de s'interior. Malgrat això es primer parcial acabà a favor nostro per 4 a 8. Es vuit punts es conseguiren amb dos triples i dos tirs lliures.

BSA 45 - Escolar 42

Primer partit de sa segona volta contra un equip que ja mos va posar problemes en es primer partit, jugat a Capdepera. És un equip molt fort fisicament, molt més alt que es nostro.

Es primer quart varem jugar un poc dormides, perque si bé es rellotge marcava les nou, realment eren les vuit pels nostros cossets. (Ai, que prest.) Se posaren per davant amb un 0-4 però varem saber reaccionar i poguèrem anotar 6 punts (pocs des vint possibles) que mos colocaven per davant a falta de dos minuts per acabar. Aixó fou tot, perque elles en sumaren sis més, deixant es parcial en 6 a 10. No anava bé.

BSA 63 - Dakota Alcúdia B 42

Mal partit es jugat aquest diumenge. Que no mos engani es marcador. Jugàvem contra l’Alcudia, es darrer classificat, un equip que es va presentar amb vuit jugadores (tres de les quals son infantils). I aixi i tot no vàrem poder realitzar es joc que sabem fer, per que ho sabem fer. Es joc que hem demostrat davant el Calvià per exemple. Podria ser per s’horari, un horari raro per noltros, acostumats a jugar prest, molt prest.

19 a 10 fou es primer parcial, indicatiu del nivell des contrari, que basava tot es joc amb una jugadora, i ses ganes de ses altres. Semblava que seria aixi tot es partit, però es segon quart confirmava lo que sospitava s’entrenador: relaxació i desconcentració. Bona prova és el parcial que obtenguérem: 13-13.

Calviá 65 - BSA 72

Avui teniem un partit complicat al Pavelló de Galatzó, Santa Ponça, contra un equip que sempre mos ha posat ses coses dificils. El Calvià. A sa primera fase mos varen guanyar a ca nostra per 35 a 51, i a ca seva guanyàrem noltros d’un puntet. Qué passaria avui? Noltros venim de guanyar dos partits seguits, mentres elles venien de perdre contra l’At. Escolar. A més, a noltros mos faltava na Pilar, que com es seu nom indica, és un “pilar” des nostre equip. També com anècdota, dir que una de ses nostres jugadores se presentava a jugar amb s’equipatge d’entrenament. Anècdota graciosa, (a son pare no li ha fet tanta gràcia, jeje, ja que ha hagut de tornar cap a ca seva a cercar-lo, i no viu a prop de Santa Ponça).

BSA 55 - Petra 50

Per primera vegada aquesta temporada jugàvem a les nou del matí, amb sa incertesa de quin equip seria el Petra. Per es resultats obtinguts es tres primers partits, hauria de ser un equip molt igual a noltros. I així va esser. Altes, més que noltros. Què passaria?

Com cada partit, començam sense saber molt bé qué fer. Indecisions, pèrdues de pilotes (6), faltes sense necessitat (6) (Oly, dues faltes en es primer minut). Només amb es rebots guanyàvem al contrari (13). Així arribam al final des primer quart. 11 a 12 en es marcador.

BSA 51 - B.Mallorca 53

Diumenge molt fred, gelat. A les nou jugàvem contra s'equip que estava es primer de sa classificació. Era moment de deixar de pensar amb sa nevada que patiem (cosa que és habitual a Mallorca) i pensar amb es partit que teniem davant.

Es primer quart, bé, igualat, amb es lògics errors des primers minuts. A més, hem de dir que hem tengut un principi de torneig molt dolent, ja que després de jugar es primer partit (a Capdepera) hem descansat dues setmanes seguides, per lo que estàvem sense ritme de partits. Com deia, fou igualat, 9 a 9.