Noticias por equipos 2011-2012

BSA 45 - Escolar 42

Primer partit de sa segona volta contra un equip que ja mos va posar problemes en es primer partit, jugat a Capdepera. És un equip molt fort fisicament, molt més alt que es nostro.

Es primer quart varem jugar un poc dormides, perque si bé es rellotge marcava les nou, realment eren les vuit pels nostros cossets. (Ai, que prest.) Se posaren per davant amb un 0-4 però varem saber reaccionar i poguèrem anotar 6 punts (pocs des vint possibles) que mos colocaven per davant a falta de dos minuts per acabar. Aixó fou tot, perque elles en sumaren sis més, deixant es parcial en 6 a 10. No anava bé.

Es primers cinc minuts des segon quart se jugaren amb molta igualtat. Noltros xocàvem contra sa “barrera” fisica que era, i que feia l’At.Escolar, i no mos atreviem a entrar. Fins que a falta de cinc minuts, trobàrem forats i amb joc ràpid penetràvem i encertàvem deixant un parcial de 12-0, en cinc minuts, i un total de 15-5 en es segon quart.

Aquest parcial va esser molt important, ja que fou s’ùnic que guanyàrem. Mitja part i marcador de 21-15.

Es dos darrers quarts es jugaren amb molta velocitat, en moments dominants i altres dominades, però amb igualtat al marcador, tan sols perdèrem de tres punts sa segona meitat des partit. 24-27 foren es punts des darrers vint minuts, que sumats en es primers fan es total de 45-42, marcador final.

Ara mos queda una aturada de quatre setmanes, fins que visitem al tercer classificat, (empatats amb es segons) el Bàsquet Mallorca. Tenim temps per millorar alguns conceptes que tenim pendents. A treballar.