Noticias por equipos 2010-2011

Bàsquet Manacor C 43 - BSA 62

manacor15022/12/10 - Dissabte passat jugàvem a Manacor un partit que s'havia ajornat en el seu dia. Ens enfrontàvem a un equip que no havia guanyat cap partit.

Aquesta estadística va fer que el nins anassin un poc 'massa confiats' i no s'esforçassin en defensa, el que va fer que acabàs el primer quart amb un marcador en contra de 13 a 10.

En el segon no va canviar massa el guió i el Manacor rompia cada vegada la nostre defensa i quedaven lliures de marcatges davall la nostre cistella, el que va fer que tornàssim a perder el quart per 13 a 12.

Abans de començar el 3er periode, se li va dir als nins que un equip de bàsquet són 5 jugadors, que només hi ha una pilota i 5 contraris que te la volen robar, per la qual cosa si nosaltres volem anotar no queda més remei que pressionar en defensa per provocar pèrdues del rival. Ho degueren entendre i amb ràpids contratacs i agafant bons rebots tant en defensa com en atac acoseguírem guanyar el quart per 0 a 11.

A partir d'aquí ja va ser un altre història i poguérem desplegar el nostre joc, marcant el ritme del partit i acabant guanyant per 43 a 62.

Destacar que l'anotació va estar molt repartida.

Parcials: 13-10, 13-12, 0-11, 9-14, 2-7, 6-8