Noticias por equipos 2010-2011

Joan Capó B 75 - BSA 91

jcapo15014/02/11 - Nova victòria del mini C, i ja en van 6 en 8 partits, novament marcada per un marcador elevat. Es repetia l'enfrontament contra el Joan Capó B després de la derrota per 14 punts en el primer partit de lliga.

Aquesta vegada el resultat va ser diferent i la victòria va ser pel nostre equip de forma més o menys clara, tot i que cal dir que als felanitxers els faltava el seu jugador més alt.

Amb 10 jugadors en acta, cosa estranya ja que sempre som 12, els minuts es varen repartir ben equitativament. Tres períodes per a cada jugador.

Un bon primer quart (11-20) igual que la setmana passada ens va donar confiança per la resta del partit. Amb les coses bastant clares en atac, tot i la quantitat de violacions per passes que ens pitaren, la pilota es va moure bé aconseguint bones posicions de tir intentant trobar el company més ben situat.

La part negativa va ser que l'esperit que es va demostrar a la pista del CIDE la setmana passada a l'hora de defensar, va aparèixer ben contades ocasions encaixant una altra vegada massa punts. Poc a poc anirem millorant, tot arribarà.

Quatre dels sis períodes varen ser pel nostre equip que va aconseguir un màxim avantatge de 23 punts tot començar l'última part.

Parcials: 11-20, 18-14, 13-17, 8-13, 11-20, 14-7