Puntos en contra 28146 54.02
 Diferencia puntos 4880 9.37

Noticias por equipos 2013-2014

Dakota Alcúdia 62 - BSA 58

dakota150Segon partit de la temporada i primera derrota. Partit desigual el que hem vist avui horabaixa a Alcúdia, tres quarts de domini local i quasi remuntada final dels nostres. Llàstima del desenllaç final el qual , aquest cop, no ens ha afavorit.

El partit ha començat amb un domini aclaparador de l'equip del Nord de Mallorca, 5 de 5 en els primers cinc atacs alcudiencs als quals hem respost amb quatre pèrdues de pilota. Això ha possibilitat que s'escapessin al marcador 22/13 a la fi dels primers 10 minuts.

El segon quart ha seguit amb la mateixa tònica, moltes errades que facilitaven la tasca local però aconseguíem aturar la desfeta, i igualar el parcial del quart 16/16.

Hem sortit a jugar la segona part amb unes consignes clares, però que no s'han sabut dur a termini o no ens han deixat. Massa imprecisions i errades en la selecció de tir han fet que els locals hagin ampliat el marcador fins a acabar el quart 52/37.

Ha arribat el darrer quart i quan tot pintava malament ha començat la remuntada. Una bona defensa, un millor percentatge anotador i els nervis locals han fet que a 5:16 de l'acabament ens posàssim 52/45. En aquest moment els locals han demanat un temps mort que no ha truncat la nostra ratxa. El parcial a manca de 3:57 ha estat de 0-13 i ens col•locàvem 52-50. El més difícil semblava fet però a manca de 58 segons i amb el marcador 56/56 ha arribat la jugada desgraciada del partit, hem comès una falta en defensa que els àrbitres han considerat intencionada. Els locals s'ho han cobrat bé, han anotat un tir i en la jugada següent han anotat de tres. Els segons restants ja s'han jugat a la desesperada. El marcador encara canviaria fins a arribar als 62/57.

Som un equip jove, amb molt potencial. Avui no hem jugat un bon partit però segur que els jugadors demostraran el que poden arribar a fer en els pròxims partits.