Noticias por equipos 2012-2013

Ciutat de Palma 47 - BSA 55

cpalma150Bon i disputat partit el que s'ha viscut a Son Cotoner. Els condicionants previs al partit no ens han estat massa favorables ja que a les dues baixes habituals se n'han afegit tres més de darrera hora.La concentració i l'esforç compartit de tot l'equip han fet possible superar un conjunt que ens va guanyar a casa.

Els primers minuts han estat favorables al Ciutat de Palma, hem sortit un poc nerviosos i ells han aconseguit el que seria la seva màxima diferència en el partit 4-0. Poc a poc hem entrat en el partit, la bona defensa sobre els jugadors locals ha estat la clau del quart, a més d'una bona selecció de jugades en atac han fet que el quart acabés (8-16). L'emperò al nostre joc ha estat la manca d'encert en els tirs lliures.

Sense poder arriscar massa físicament ni defensivament, situació derivada dels pocs efectius dels quals disposàvem, ha començat el segon quart. Han estat els millors minuts locals i el desencert del nostres quan atacaven han fet que el Ciutat de Palma s'acostés al marcador, però ens hem refet i ens hem tornat anar en el marcador. Unes darreres jugades desgraciades han fet que s'acostessin un altre cop. El marcador al descans (25-31).

Amb tot per decidir repreníem el partit, els primers minuts coincidiren amb la remuntada local, l'alçada, l'encert dels pivots locals i una sèrie de decisions, al manco discutibles des de la nostra òptica, acaben amb el nostre avantatge i es posen (32-31). Però un cop més l'esforç del grup ha possibilitat que ens recuperàssim del cop i arribàssim a la fi del període 39-43.

Bons minuts finals en els quals hem tornat a aconseguir la diferència de vuit punts. A partir d'aquest moment i amb dos jugadors importants fora per 5 personals i un altre amb quatre, l'objectiu ha estat arribar a la fi del partit sense passar pena i els jugadors ho han complit a la perfecció. El marcador final 47-55.