Noticias por equipos 2012-2013

Sant Josep 43 - BSA 47

sjosep150El primer partit de lliga i ens enfrontàvem al líder del trofeu, el Sant Josep. Vàrem sortir concentrades des del primer moment i anàrem per davant en el marcador durant tot el partit.

Vàrem saber demostrar tota la feina que hem fet fins ara i a no baixar els braços quan no ens sortien les coses. Seguíem estant al partit, cosa que a altres partits ens relaxàvem. Va ser un partit molt igualat fins al final. El marcador al descans era de 23 - 31 a favor nostre. Però això ens va fer agafar confiança, sinó que seguirem fent les coses bé.

Al darrer quart, un parell d'errades nostres i bons atacs seus varen fer que Sant Josep s'avancés al marcador per un punt, però varem saber remontar. Al final, varem guanyar un partit molt important per 43 – 47.

Hem començat bé la lliga i amb un llistó molt alt que esper que es mantengui i que es vagi pujant a mida que avança la lliga!

Com ja he dit, estim molt contenta per la bona feina realitzada per les nines, i donar les gràcies una vegada més als pares per la seva ajuda des de les grades!!

El pròxim partit jugarem a casa contra el Bàsquet Pla.