Cadete femenino B

BSA 47 - Llosetina 51

En el partido de ayer se juntaron varias sensaciones al mismo tiempo: relajacion, soberbia, desidia defensiva y poco movimiento de balón.

El dia que mejor porcentaje tenemos de tiro libre es el dia que peor porcentaje de tiro tenemos, tiros cómodos fáciles de esos que en los entrenos metemos siempre.

En la defensa, solo defendemos cuando mi jugadora tiene el balón si no lo tiene ni la sigo ni estoy pendiente de ella.

Sant Josep 38 - BSA 51

Ayer vi un equipo que luchaba todos los balones en defensa, que corria el contrataque, que en ataque posicional buscaban constantemente el 1x1 y cuando salian las ayudas doblaban el balon, ayer vi a un EQUIPO cada jugadora que entraba por otra sumaba, no me refiero a meter puntos, sumaba sacrificio , entrega, lucha, ambicion. Y resulta que es el mío

TODAS jugaron bien, hicimos algunos fallos defensivos, en ataque fallamos alguna canasta fácil, pero ante el compromiso de jugar contra las de San Jose supimos aguantar nuestros nervios y en cada cuarto hacerlo mejor, asi en el último fallamos solo dos tiros a canasta.

Bàsquet Pla 38 - BSA 32

Mi sensacion al final del partido es que no queriamos competir con un equipo muy parecido al nuestro, notamos mucho la ausencia por lesion de Angie porque cuando juega nos trasmite su entrega y su ambicion de ganar.

23 perdidas de balon, 17 en la primera parte, culpa de una buena presion con traps a media pista nos confundió y nos hizo perder la confianza, unido a un 24% de porcentaje de tiro hizo que fueramos siempre detrás en el marcador.

No tenemos claro TODAVIA quien tiene que hacer el balance defensivo y así nos pillaron en 5 contrataques casi seguidos y con una desventaja de diez puntos no fuimos capaces de recuperarlos en la segunda parte.

BSA 60 - Andratx 34

Diumenge de sorpreses, la primera es que va petar un transformador i va deixar al pavelló i la zona de ses cadenes sense llum. Hem agafat sa costum de començar els darrers partits molt blanes en defensa i erràtiques amb atac, que un equip te més potencial que els altres s'ha demostrar a la pista. Al primer quart com ja es costum contra l'Andratx n'Ainhoa es va fer mal al dit polze dret (ja es el tercer cop al mateix lloc).

Les nines de l'Andratx amb una bona defensa individual no ens va donar facilitats, intentàrem atacar en condicions però sa piloteta no entrava, la nº.11 de l'Andratx (17punts) rebia en facilitat i també anotava, i així acabava la 1 part 17-16 . Males cares i falta de confiança. Els 10' de descans al vestuari fosc, ens va venir be per recordar lo que havíem treballat de sa defensa i en aquest punt és on començàrem i basàrem la nostra victòria.

Campos 23 - BSA 47

Partit estrany, un equip volia jugar bé i fer coses i l'altre no ajudava. Quan un dels dos equips no vol jugar a basket i nomes juga a emvestir amb pilota i sense, es molt dificil realitzar res.

Moltes passes i dobles assenyalades (moltes inexistents), moltes interrupcions del joc que no te deixan agafar ritme, pero al manco l'actitud va esser immillorable no vàrem entrar en bregues inútils i ens vàrem centrar en defensar sense ajudes i sortir al contraatac.

De mica en mica anam millorant petits aspectes i al final segurament sumarem per estar a l'alçada que s'espera de nosaltres.

BSA 59 - Santanyí 20

Avui el bàsquet ha començat a les 10:30. Els cadets masculins B ens han demostrat com s'ha de jugar els partits. No me valen ses excuses que era molt prest, esteim acostumades a viure com a reines i tot a n'aquesta vida costa feina i sacrifici, sense voler menysprear a l'equip contrari.

Volem esser ses més guays pero lo que és compromís amb un equip i voler fer feina totes juntes no existeix, cada una fa la guerra per el seu compte en atac i en defensa, nomes volem anar a defensar quan la meva te la pilota i ja quan atacam feim només 1 contra 5, no lluitam els rebots en defensa i tampoc en atac, volem esser aspirants de poder jugar de veres i encara no ens adonam que es un esport d'equip.

Llegiu-ne més...

Andratx 49 - BSA 35

Quan enfrontes un partit amb 5 jugadores cadets i 4 infantils de 1 any (Maria, Paula, Sonia, Ana) sense cap jugadora interior i nomes 1 base (lesionada al minut 11 de la primera part) se fa molt complicat plantejar un partit en condicions, la defensa molt descoordinada i l'atac molt anàrquic, amb un encert molt baix. Les nines de l'Andratx molt coordinades amb els seus sistemes ofensius i amb un dia on tot els hi entrava han demostrat molt de seny sobretot al darrer quart fent atacs llargs que acabaven en falta o cistella.

A noltros ens han demostrat que TOTS els equips treballen per competir i se ha de treballar al màxim a tots els entrenaments. Esper que les cadets que estaven en pista avui s'espavilin i vegin que nomes un escut a la camiseta no sa guanyen partits i que TOTES som importants sobretot a sa feina de defensar i lluitar els rebots.

BSA 60 - Campos 29

Després de fer una bona setmana d'entrenament he quedat completament decebut de sa desidia i desconcentració defensiva de ses nines, quan defensàvem a sa jugadora que portava sa pilota jugàvem a prendre-li i quan ens sobrepassava demanàvem s'ajuda, jugàvem amb un lliure, dos extrems i dos laterals, un equip amb un poc mes d'encert ens hagués fet un 'traje a medida'.

TOTES ses lliguetes partits i tornejos se han d'agafar amb serietat i concentració, si en atac no estam encertades, en defensa no podem badar.

Santanyí 30 - BSA 74

Primer partit oficial de la temporada, un torneig de 4 equips per anar fent es rodament de lo que després serà la temporada.

Ens enfrontàvem contra un equip mesclat de jugadores infantils de primer any i cadets, la diferencia fisica dels dos equips es bastant exagerada al nostre favor.