Noticias por equipos 2011-2012

Llucmajor 58 - BSA 59

lluc2150Partit vibrant el viscut a Llucmajor. El matí començava calentet, la temperatura dins del pavelló llucmajorer era de 27º, durant l'escalfament i poc a poc ha pujat fins el 30º, a l'hora del partit.

El partit ha començat igualat en imprecisions, però de cop i volta l'equip local s'ha destapat i ens ha endossat un 0-7. Malament començàvem però ens hem refet del cop i ens hem posat 12-10, després igualtat i lluita per acabar el quart 15-16. Uff! Hem salvat el primer round.

Sortim a jugar el segon quart. Inicialment les sensacions són bones però no som capaços d'anotar jugades aparentment senzilles. L'equip local confirma la regla, qui perdona acaba pagant-ho: no anotam un contraatac, ens claven un triple, perdem una pilota en atac, arribam a defensar-la i caient el llucmajorer de torn ens anota dos punts. Llucmajor se'ns escapa, 33-26 al descans.

El tercer quart comença igual que el tercer, bones sensacions però no escurçam el marcador. A manca de 4 minuts per acabar el període l'equip local gaudirà de la seva màxima diferència 41-29. A partir d'aquí vam començar a dominar el partit, hi havia temps de remuntar i estàvem jugant millor.

Vam començar a recuperar pilotes i en un tres i no res vam reduir la diferència 46-41, però malauradament s'acabà el quart.

El darrer quart es presentava emocionant i així va ser. Era possible guanyar i aquest cop ens ho crèiem, el nostre joc era superior al del rival, però ells mantenien un percentatge d'encert anotador molt gran.

Per altre banda nosaltres ens fèiem forts en el rebot ofensiu, cada equip amb les seves armes anava pel partit. A manca de 5 minuts retallàvem la distància 50-48 i 1:16 del final aconseguíem l'empat 55-55.

Arribam al instants finals 58-58, darrers segons. La possessió, nostra.

Cal fer un atac. Temps mort. Algú escolta l'entrenador en aquests moments? Doncs sí, jugam i entram cap a cistella, i .... treiem una personal però no tendrem la darrera possessió. Queda temps per un atac desesperat de l'equip local. En Toni es dirigeix a la línia de tirs lliures i anota el primer 58-59, falla el segon. Comença l'atac llucmajorer i a manca de dos segons el jugador local es llença sobre el nostre defensor (també en Toni), i ens marquen personal i dos tirs.

Aquest cop la sort que no hem tingut en tot el partit ens ha afavorit, el jugador local no ha anotat cap dels tirs i hem guanyat merescudament el partit.

Una victòria de tots: jugadors que han lluitat més que mai, entrenador que ens ha fet creure que era possible i el nostre públic que no ha deixat d'animar-nos en tot el partit.

Des d'aquí felicitar l'equip rival i la seva afició per la manera de fer dins el camp i a la graderia, Jovntud Llucmajor, ha estat sens dubte l'equip més esportiu de la lliga i això que entre ells i nosaltres hem fet més de 40 personals.