Cadete masculino C

Llucmajor 58 - BSA 59

lluc2150Partit vibrant el viscut a Llucmajor. El matí començava calentet, la temperatura dins del pavelló llucmajorer era de 27º, durant l'escalfament i poc a poc ha pujat fins el 30º, a l'hora del partit.

El partit ha començat igualat en imprecisions, però de cop i volta l'equip local s'ha destapat i ens ha endossat un 0-7. Malament començàvem però ens hem refet del cop i ens hem posat 12-10, després igualtat i lluita per acabar el quart 15-16. Uff! Hem salvat el primer round.

Sortim a jugar el segon quart. Inicialment les sensacions són bones però no som capaços d'anotar jugades aparentment senzilles. L'equip local confirma la regla, qui perdona acaba pagant-ho: no anotam un contraatac, ens claven un triple, perdem una pilota en atac, arribam a defensar-la i caient el llucmajorer de torn ens anota dos punts. Llucmajor se'ns escapa, 33-26 al descans.

Llegiu-ne més...

Joan Capó 69 - BSA 48

A qui llegiu aquesta crònica i mirau el marcador podeu pensar que Felanitx ens ha apallissat, 21 punts de diferència són molts. El resultat final del marcador pot induir a engany, doncs no reflecteix el que s'ha viscut al camp on fins a manca de sis maleïts minuts hem tingut les nostres opcions.

El partit ha començat amb un equip local agressiu, molt agressiu i encoratjat pels sues seguidors que ens han donat la benvinguda al partit amb xiulets, esbroncades ... i animant els seus. Qui heu jugat a Felanitx, us ho podeu imaginar. Amb aquest ambient l'equip local a comès moltes faltes i hem anat molts cops a la línia de tirs, el desencert ha estat gros i poc a poc l'equip local s'ha anat allunyant, 14-7.

BSA 60 - Bàsquet Pla B 59

Lluitada i merescuda victòria, l'aconseguida pel cadet C davant del Bàsquet Pla. Una victòria fruit de l'evolució en el joc dels darrers partits, tot i que s'havia perdut consecutivament contra el primer, segon i quart classificats del grup. Avui el rival era el Bàsquet Pla el cinquè classificat i un equip que ens havia guanyat en els dos partits jugats anteriorment.

El partit ha començat bé, igualat, però en un instant la manca d'encert anotador i l'escàs poder rebotador, defensiu i ofensiu, ha possibilitat que els contraris agafassin el seu màxim avantatge 16-25.

Escolar 35 - BSA 72

escolar150Un dia especial, el d'aquest diumenge, la neu ens ha donat el bon dia, un succés meteorològic estrany aquest, com estranya ha estat la victòria pel nostre equip durant aquesta primera volta.

Hem esperat 10 partits per saber que era guanyar, ho hem aconseguit, i de quina manera, de cap a fi hem estat superiors a l'Escolar.

Un partit guanyat en tota la primera volta que ens ha servit per pujar de cop dos llocs en la classificació. Hem deixat de ser el darrers, una victòria que ens ha de servir de punt d'inflexió, i començar la segona volta amb ànims renovats tot i que el calendari és un poc complicat.

BSA 46 - Jov. Llucmajor 50

lluc150Quasi, quasi. Un altre cop hem estat a punt de sumar la primera victòria, però se'ns ha escapat.

Un matí molt fred, el d'aquest diumenge, que ens ha deparat un partit emocionant.

El partit ha començat molt bé, els nostres jugadors han dominat el rebot tant ofensiu com defensiu i això ha permès agafar una petita diferència al marcador 14-9.

El segon quart es caracteritzà per un joc poc vistós dels dos equips que van alternar moltes pèrdues i recuperacions (onze pèrdues per vuit recuperacions dels nostres) i pocs atacs, acabarà el quart amb el resultat de 26-22.

Santanyí 46 - BSA 43

santanyi150Avui, no hem guanyat. Un nou partit i una nova derrota.

Per què hem perdut? Una vegada acabat el partit, quan m'he posat a escriure, m'he fet la pregunta: per què hem perdut?

L'únic que se m'ocorr és que hem perdut perquè el contrari ha fet tres punts més que nosaltres. Podríem cercar motius, pèrdues de pilotes?

Manca de rebots? Havíem d'haver anotat més tirs lliures?, … .

No ho sé, si això que he comentat abans ho haguéssim fet millor, segur que guanyam i no em faria la pregunta. Per què hem perdut?

BSA 63 - Sant Josep B 76

Avui tampoc. No ha pogut ser. Tercer partit i tercera derrota, la més dolorosa de quantes hem patit. El partit començava amb el dubte que suposa jugar contra un equip de Sant Josep i que es presentava al nostre camp amb dues victòries al Campionat.

El partit ha començat i els dubtes s'han començat a esvair, un parcial de 8-1 ens ha fet comprendre que era possible guanyar, ens ho hem començat a creure i hem fet les coses bé, poc a poc s'han acostat al marcador i el partit s'ha igualat per acabar 14-15 el primer quart.

Porto Cristo 64 - BSA 40

Segon partit de la temporada i segona derrota. El partit no es presentava fàcil i el resultat així ho demostra. La diferència 24 punts, quasi la mateixa que la del primer partit però s'ha produït de manera diferent.

El partit ha començat molt igualat, les alternances en el marcador s'han succeït i l'equip rival ha guanyat el primer quart 10-7. Ha començat el segon quart i ens em ensorrat, no hem trobat el camí cap a la cistella i la manca de rebot ha fet que el Porto Cristo rompés el partit amb un parcial de 12-21 que ens portava al descans amb un marcador de 31-19.

BSA 35 - Son Servera 55

sser150Després de la llarga aturada des del final de temporada passat, tots teníem ganes que començàs la competició.

La pretemporada ens porta a l'inici d'una nova competició, de res ens serveix el passat i tot comença de nou. Amb ganes i molta il•lusió arribàvem al primer partit.

El partit va començar d'una manera inesperada, massa errades en atac, no anotàvem res i concedírem la primera gran avantatge al rival.