Noticias por equipos 2011-2012

Escolar 35 - BSA 72

escolar150Un dia especial, el d'aquest diumenge, la neu ens ha donat el bon dia, un succés meteorològic estrany aquest, com estranya ha estat la victòria pel nostre equip durant aquesta primera volta.

Hem esperat 10 partits per saber que era guanyar, ho hem aconseguit, i de quina manera, de cap a fi hem estat superiors a l'Escolar.

Un partit guanyat en tota la primera volta que ens ha servit per pujar de cop dos llocs en la classificació. Hem deixat de ser el darrers, una victòria que ens ha de servir de punt d'inflexió, i començar la segona volta amb ànims renovats tot i que el calendari és un poc complicat.

El partit realitzat pels "ocho magníficos", vuit perquè són tots els jugadors que teníem, ha estat perfecte, es cert que no jugàvem amb un dels equips bons de la categoria però no és menys cert que nosaltres érem els últims.

El primer quart ha començat molt igualat, hem fallat algunes jugades clares en atac i això ha permès als locals ser dins el partit. Un problema se'ns afegia ràpidament, Ivan i Bernardo es carregaven de personals. El parcial ha estat de 13-15 al nostre favor.

Ha arribat la primera clau del partit, el segon quart, un marcador de

3-22 gràcies a l'encert anotador i una bona defensa que ha possibilitat recuperar moltes pilotes. Al descans 16-37.

S'acostava el període crític, el tercer. Com durant tota la temporada sortim adormits del descans i l'equip local en endossa un 8-3 en dos minuts, però no han passat d'aquí. Per donar emoció ens hem seguit carregant de faltes, Ivan ha fet la quarta, Pablo la tercera. El marcador final del quart 13-13, i mantenim l'avantatge (29-50).

A partir d'aquí ha començat el festival, rebots a dojo, un munt de faltes provocades, assistències i una banqueta cridant a Nico, MVP, MVP.

Tot i que MVP han estat tots. El parcial 6-22 per un marcador final 35-72.