Noticias por equipos 2011-2012

Hispània B 12 - BSA 42

hisp150Victòria clara del mini C a la pista del Vivero contra el segon equip de l'Hispània en un partit amb dues parts ben diferenciades.

A la primera els nostres jugadors intentaven una i altre vegada les accions individuals amb el resultat d'un joc molt embullat i amb un caramull de pilotes perdudes contra un equip molt fluixet en atac, però que en defensa s'esforçava molt i no donava cap pilota per perduda. Fruit d'això va ser un marcador molt pobre de 10-20 al descans després d'haver perdut, inclús, el segon quart.

La segona part fou molt diferent. Conscients de que s'havia de jugar molt més en equip, es va començar a jugar gairebé sense botar la pilota i cercant sempre el company millor situat. Així es varen jugar els millors minuts de la lliga fins ara i amb un parcial de 2-22 es va tancar el marcador.

La resta de quarts, tot i no sumar-se al marcador, es va mantenir el nivell de joc d'equip adonant-se tots els jugadors de que jugant així tots gaudien molt més.

Parcials: 0-6, 7-5, 3-9, 2-22