Noticias por equipos 2010-2011

BSA 57 - Elèctrica Raull 62

6715006/04/11 - Difícil partit el disputat aquesta setmana front a l'Elèctrica Raull (Manacor). Com es podia preveure era el partit més complicat que ens quedava i que ens permetria, de guanyar-lo, pujar fins la tercera plaça del grup que donava l'opció a quedar tercers i jugar el Playoff d'ascens a Segona amb el segon classificat, el Joan Capó.

El partit va començar bé, anotàvem amb facilitat i érem els dominadors en els rebots, cosa molt important front a uns jugadors molts grans i corpulents. Així poc a poc vam anar agafant avantatge al marcador, la cosa s'encaminava bé. Arribant als instants finals del segon quart aparegué l'arma secreta dels rivals, i la clau del partit, Melcior Riera, un dels seus pivots i home de pes, sortí a la línia de tres i ens clavà el primer triple. Acaba així el segon quart amb el resultat de 36-27.

La segona part comença de manera semblant però amb un MR genial des de 6,25 que fa que l'equip manacorí escurci la distància al marcador i els permeti arribar als moments definitius amb 48-43, encara al nostre favor.

Al darrer quart arribà la desfeta, l' equip forà posà en pista els seus homes forts, els tres pivots grans contra, qui ens vam estrellar.

Conseqüència, un pobre bagatge ofensiu no bastà per aturar el festival de triples dels visitants. Així doncs s'arribà al final amb un 57-62.

No ha pogut ser, no serem tercers però a manca de que ens donin per guanyat el partit contra Caballito de Mar, serem quarts i ens classificarem per jugar el playoff , això sí, ens tocarà la més lletja del grup i dins ca seva, el Restaurant el Cruce (Felanitx).

Al·lots, ànim a tots, la segona volta ha estat molt bona, només Manacor ha estat millor que nosaltres i només un quart. L'empresa que ens queda per davant serà difícil, molt difícil però esperam el millor de vosaltres.

Una reflexió: SOMMIAR ÉS BONIC, DE VEGADES, INTENTEM QUE ELS ALTRES TINGUIN UN MALSON!